Logo
Enzo tűzpiros paripái és a modenai kávéidő
2018.08.17.

Enzo tűzpiros paripái és a modenai kávéidő

Szerző:

A keresztények Jeruzsálembe, az iszlám követői Mekkába, az autósport szerelmesei pedig Maranellóba zarándokolnak el, életükben legalább egyszer.

Én az autókhoz annyit értek, mint az integráláshoz, nagyon semmit. Ettől függetlenül a szépséget ne tagadjuk meg magunktól. Fogadjuk be és öleljük át. Maranellóban egy vörös csodát látsz, ahol egy fiatal olasz álma beteljesült. Vannak akik forradalmakat csinálnak. Enzo Ferrari egyszerűen csak forradalmasított. Az autóiparban egy olyan márkát alkotott, mely megkerülhetetlen az autósport világában.

Légy üdvözölve Maranellóban, a Ferrari szentélyében! Alberto Ascaritól kezdve, Niki Laudán át, egészen Michael Schumacher és Kimi Räikkönenig, végig követheted az autósport vörös ördögének szárnyalását.

A lóerők Kánaánja után, mindig jól jön egy kis kultúra. Ebéd után voltunk, ilyenkor megérdemeljük a finom kávét. A kellemes és nyugodt hangulatú Modena itt volt a szomszédban. Elengedhetetlen ilyenkor egy kis óvárosi séta. Abszolút szimpatikus város. Míg Bolognában pezseg az élet, Modenában jóval kevesebb a turista. Itt tényleg meg lehet pihenni, egy finom olasz kávé társaságában.

Már bőven benne voltunk a délutánban. A modenai sziesztánkat estére felváltotta a bolognai forgatag.

Borka Zoltán


Címkék: , , , , , , ,
Ne maradj le az új beszámolóról, IRATKOZZ FEL! Mi értesíteni fogunk.